Hodnocení blogů

22. března 2009 v 17:00 | Kioshi-chan |  xDIPLOMKYx
Konečně jsem se dokopala k těm hodnocením...tak pro Deny:

Pro Mrs.Cr@zy B@náneQ :

Pro jasmin:

Pro Sabaku no Ninu a Ichi-san:

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Iwka-chan Iwka-chan | Web | 22. března 2009 v 18:21 | Reagovat

Tak se koukám že dopadli dobře

2 Sabaku no Nina a Ichi-san tvoje ♥eSBé♥ Sabaku no Nina a Ichi-san tvoje ♥eSBé♥ | Web | 23. března 2009 v 14:30 | Reagovat

diky moc sa nám to lúbi :3

3 tenten-katka ♥♥♥SB♥♥♥ tenten-katka ♥♥♥SB♥♥♥ | Web | 23. března 2009 v 15:19 | Reagovat

pekné hodnoternia :D

4 Lenka Lenka | E-mail | Web | 23. března 2009 v 15:28 | Reagovat

Cawes admine tohoto blogu byl jsi vybrán na X-S♥NB. Co je to X-S♥NB?

Je to SONB ve kterém se soutěží o nej. bytost tohoto světa buď Animovanou či Reální a to X je mega neboli se soutěží na 3blozích ve třech kolech.....

1.kolo......nikiniki.blog.cz.....7dní........postupně vypadává 1/3

2.kolo.....anime-lenka.blog.cz......11dní....postupně vypadává 1/2

3.kolo......pokemon-paas.blog.cz.....14dní.....postupně je FINÁLE

Ocenění:

1/3- Bude uspokojena se společným diplomem a vedlejšími cenami.

1/2-Bude oceněna diplomy za účast vedlejšími cenami

Finální X- Bude oceněna s samostatnými diplomy-animacemi a vedlejšími cenami

+ + + + +- Budou uděleny i ceny za originalitu atd.

Na odkaz (přihlášení) napiš:

Nick-----Blog-----Bytost ♥(Obrázek seženeme)♥

Děkujeme předem za účast....

Přihlašte se:

http://pokemon-paas.blog.cz/0903/prihlaska-x-sonb

nebo

http://anime-lenka.blog.cz/0903/prihlaska-x-sonb

5 Ookami... Ookami... | Web | 23. března 2009 v 21:01 | Reagovat

áhojky mnechceš spřátelit?...dyžta pisni na blog pp...

6 Tinushq@-SB Tinushq@-SB | Web | 24. března 2009 v 16:56 | Reagovat

Ahoj!U mna je 3. kolo SONAO!Pozri sa ako si dopladla.

7 Krikolka-hime ♥SB .... I ♥ You :)) Krikolka-hime ♥SB .... I ♥ You :)) | E-mail | Web | 24. března 2009 v 17:25 | Reagovat

wooow... pekny hodnoceni :))) jinak bych malem zapomela.. neco u me mas ;)

http://anime-hime-world.blog.cz/0903/omluva-pro-sb

8 LenysQa-chan=-*☻☻ LenysQa-chan=-*☻☻ | Web | 27. března 2009 v 21:24 | Reagovat

AwOjqy hlasnes plsky tady plo LenysQa-Chan------->

http://pavlincin-blogisek.blog.cz/0903/sonp-1-kolo-nebo-li-soutez-o-nej-pixels#komentare

plsQy mof totiz prohravam T.T

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

ÄwojQy chtěla bych tě poprosit nebo ti nabídnout  soutěž do které se můžeš zapojit je to soutež o nejlepší pixelku!!!

Tak jsem se tě chtěla zeptat jestli se do ní nechceš zapojit?Soutěž začne 4.4.09 -->do té doby mi můžeš poslat pixelku bližší informace najdeš na  mém blogu.Klik na WEB hned ti to naskočí

Ppá a DíkeseQ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

PLomin za reklamu ae dekuju!!!!!mOc mi tim pomuzes

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

a nechces se spratelit?napis mi na blog i to co chces na diplomeQ PPPa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 


stáhnout mp3